Plug-in met: De Vale Gieren & Bright Companions

14 oktober 2018 - 15:00

Gorinchem

De bands De Vale Gieren en Bright Companions nemen zondag 14 oktober vanaf 15.30 uur bezit van het podium van PoGo tijdens het bekende Plug In Cafe.
Een curieuze, maar tevens boeiende combinatie.
De basis van De Vale Gieren (het komt van de overkant dus het is goed’) stamt uit de roerige jaren ’80 van de vorige eeuw. Leden van de band maakten toen deel uit van illustere formaties als Supporting Act en The Noise, die een grote aanhang hadden.

Daarna is het de beurt aan Bright Companions, een tweekoppige alternatieve rockband. De combinatie van gitaar, bas en drums die door 2 man geproduceerd wordt, zal de zaal doen beven. Stevige songs die gepaard gaan met sterke vocalen zorgen voor een underground sfeer.
Bright Companions is ontstaan in Gorinchem in de zomer van 2016, na het stoppen van Dirty Edge begin 2016. Drummer Sander Maat en bassist Rick van Horssen besloten samen een nieuwe band met een nieuwe sound te vormen. In de muziek zijn onder andere invloeden te horen van Royal Blood, Paceshifters, Dinosaur Pile-Up, Death From Above 1979 en Psycho 44. Op 4 november brachten ze hun eerste single ‘Idle Hands’ uit.

Een spannende middag dus. De deur gaat open om 15.00 uur en de toegang is al altijd gratis.