Don Savage & Nicolas Joan

1 september 2018 - 20:00

Gorinchem

Nicolas Joan
Als Chris Cornell (Soundgarden/Audioslave) en Matthew Bellamy (Muse) een excentriek broertje zouden hebben, met een enorme megalomanie dan had hij hoogstwaarschijnlijk Nicolas Joan geheten. Nicolas Joan is de alter ego van Nico van Heiningen, ontwaakt door de aanhoudende drang tot creëren.Constant in dialoog met schaduw en licht. Soms rauw & hoekig. Dan weer bezwerend, zonder oog te verliezen voor de song.

Don Savage
Tijd voor de wereld om kennis te maken met “Don Savage”. Deze 5 koppige formatie komt uit de regio Midden Nederland. Geïnspireerd door onder andere Foo Fighters, Faithless, Porcupine Tree, brengen zij een nieuwe mix van rock & dance.
Met een grote diversiteit aan muzikale achtergronden en visie stond dit gemêleerde gezelschap lijn recht tegen over elkaar. Er was één gezamenlijk doel: Het vinden van de nieuwe sound.
In deze intensieve zoektocht was het de uitdaging elkaar steeds weer te vinden juist in de uiterste van de ideeën. Respect, durf en uitdaging voerden de boventoon in de vorming van het karakter van de band. Er is een chemie ontstaan dat resulteert in deze Rauwe Rock Sound met Catchy Dance invloeden.