Plug-in café met: Flavoer Graveyard & Jhnnmn

23 september 2018 - 15:00

Gorinchem

Flavour Graveyard is een jonge band uit Gorinchem en omstreken. Al een tijdje hadden Dane en Erin Blom het idee om een band te beginnen. Hierbij wilden ze de nadruk op meerstemmige zang leggen. Als vocale aanvulling werd Linsey van Hoogdalem gevraagd. De band wordt compleet gemaakt door drie andere jonge talenten uit de regio. Vincent Bogaard (o.a. The Broken White Vans) op gitaar, Rick van Horssen op bas (Bright Companions) en Mitchel Vet (The Broken White Vans) op drums. Het repertoire bestaat vooralsnog uit pop, rock en zelfs country. Ze spelen nummers van The Knack, Eagles en Royal Blood maar zijn ook volop bezig om eigen werk te creëren. Geniet van het gevarieerde aanbod van Flavour Graveyard!

Johnnymen is een band uit Zuid-West Nederland, opgericht om de teksten van Johan van Drunen een muzikale fundering te geven. De band bestaat sinds vier jaar uit 4 vaste krachten, zo nu en dan aangevuld met gastmuzikanten. Sinds een jaar zijn hier inmiddels 2 personen aan toegevoegd. Helga Buitelaar bracht het blaasinstrument in vele vormen in de muziek, terwijl Inge Rockpoëet Sanders de liedjes aaneen rijgt met haar scherpe poëzie.
Het eerste album Fort de Hel verscheen in 2012. Het tweede, Vakman volgde in 2015. In 2017 zag Donderman het levenslicht. De teksten gaan over volwassen liefdesleed en zoete frustratie, aangevuld met milde ergernissen die ontstaan uit dagelijkse zaken. De muziek laat zich niet in één hokje plaatsen. Verschillende stijlen worden aangewend om de teksten te ondersteunen, van country tot punk en veel van wat ertussen zit. De muziek op al deze schijfjes werd opgenomen in de eigen Studio de Hel in Willemstad.