CANCELD…..Nirvana & Red Medicin

13 oktober 2018 - 21:00

Gorinchem

We schrijven 1994.
De boodschap van de zelfmoord van Kurt Cobain van de grungeband Nirvana frontman in April 1994, schokt en verrast de muziekscène in de wereld laat de vele liefhebbers en fans achter in een diepe shock.

Tweeëntwintig jaar later beslissen drie muzikanten uit het Ertsgebergte in Duitsland om de nummers van de Band Nirvana opnieuw op het podium ten gehore te gaan brengen. Twee maanden na hun oprichting zij opnemen van hun eerste promo-tape op en weten de sound en het live gevoel van de grunge-legende te laten herleven in hum werk. In de winter van 2016 mogen de eerste concertbezoekers dan eindelijk gaan luisteren en beoordelen wat het 3-tal in hun mars heeft. De bezoekers zijn eensgezind “Dit is de sound en the Feel die we al jaren moesten missen” Dit is Dé Nirvana revival.
Na deze lovende woorden en enkele mega recensies besluiten de 3 voortaan als ‘Nirvana Tribute Band” ,ondertussen uitgeroepen tot een van europas beste Nirvana tributebands, door het leven te gaan. Apetrots zijn we dan ook als Podium Gorcum dat we Na een geweldige “last-minute” show in 2017 Nu weer de kans krijgen om jullie deze ervaring zelf mee te maken in ons eigen Gorinchem. . Zet zaterdag 13 oktober vast in jullie agenda!

Nirvana-Tribute-Band
http://nirvana-tribute-band.com/

Support:
Red Medicin
http://redmedicin.com/
https://www.facebook.com/redmedicin/

Deur open: 20:30
Start show: 21:00
Toegang: € 8.00