DARK FORCES (Party You Must)

18 augustus 2018 - 20:30

Gorinchem

CALM YOU SHALL KEEP, PARTY YOU MUST AND DRUNK YOU MIGHT GET !!

Blake Middle: “De meest verse radio- en vlekvriendelijke punk/pop/rockcoverband langs de Merwede.”

De band is eind 2016 ontsproten uit een brainstormsessie tussen Ben de Ruiter (drums/potten/pannen) en Patrick Stuij (gitaar/lekker schreeuwen). Na uitgebreid marktonderzoek kwamen zij tot de ontdekking dat zij de door hen geliefde liederen niet vaak vertolkt hoorden worden. We hebben het dan over de classics uit onze jeugd van pak ‘m beet maar niet te hard Blink 182, Sum 41, Offspring, Green Day en soortgelijke goed klinkende herrie.

Die Mannschaft is een 4-mans coverband uit Sliedrecht en speelt covers uiteenlopend van Bruno Mars tot Motorhead. Maar ook alles daartussen: U2, Chili Peppers, Bush, Queen, Metallica, Tina Turner, The Offspring. Sommige songs in originele versie uitgevoerd, en andere in een eigen jasje.

De band bestaat uit Gino op zang/slaggitaar, Patrick op leadgitaar, Mark op basgitaar en Rob op drums. De vier Sliedrechters delen dezelfde passies: muziek en bier. Deze combinatie maakt van iedere gelegenheid gegarandeerd een feestje! Die Mannschaft is de ideale band voor evenementen en poppodia van uiteenlopende soort.

Doors:20:30 Show 21:00
Entrance: Free